Identiteit van de ondernemer
Lena Creaties
Grutterstraat 5
3911 KV Rhenen
Telefoonnummer 06-40708694
E-mail info@lenacreaties.nl
Website www.lenacreaties.nl

KvK-nummer: 74120735
BTW-identificatienummer: NL169282016B01

De prijs
De in het aanbod van producten of diensten genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 6,95 verzendkosten in Nederland.

Levertijd
Ik doe mijn uiterste best om de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen op maat probeer ik binnen drie weken te maken en te verzenden. Mocht de afgesproken levertijd om wat voor reden dan ook niet haalbaar zijn, dan breng ik je hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Klachten?
Als er een probleem is, los ik dit graag naar ieders tevredenheid op. Laat het mij daarom zo snel mogelijk weten. Dit kan per e-mail, via het contactformulier, maar uiteraard ook telefonisch. Na ontvangst van de klacht ontvang je van mij eerst een bevestiging. Maximaal twee dagen na de bevestiging mag je een antwoord van mij verwachten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om het geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie.

Herroepingsrecht
Wij hebben in beginsel geen voorraad. Producten die je bij mij koopt, worden op maat gemaakt volgens de door jou opgegeven specificatie. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Garantie
Wij geven om onze producten en doen er alles aan om deze in topconditie af te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er een andere reden is waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek bij mij melding hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, zal ik kosteloos zorgdragen voor reparatie of vervanging.

Betalingsmethodes
Je kunt je bestelling op verschillende manieren betalen:
– Overboeking
– IDEAL

Rekeningnummer Lena Creaties:
IBAN: NL10 INGB 0008 8069 55