Maatwerk

Alle Lena Creaties halsbanden zijn sterk, duurzaam en betrouwbaar en gemaakt van de beste kwaliteit Paracord. Doordat ze met de hand gemaakt worden, is bijna alles mogelijk. In nauw overleg stel ik samen met jou het model en de kleuren samen die het beste bij jouw hond passen. Op deze pagina een impressie van meerdere modellen en kleuren halsbanden. Er is nog veel meer mogelijk. Heb je interesse of vragen, neem dan gerust contact met mij op.

Wat is Paracord?

Origineel Paracord is een ‘US Made’ nylon koord dat bestaat uit een kern van draden in een geweven nylon mantel. Het woord Paracord ontstond omdat Amerikaanse parachutisten het gebruikten tijdens de Tweede Wereldoorlog. Na een parachutelanding werd het touw van de parachute afgesneden en gebruikt voor vele andere toepassingen. Het oersterke Paracord wordt nu veel gebruikt door hikers en buitensporters. Hoewel vooral veteranen het materiaal gebruikten om armbanden voor elkaar te knopen, zijn armbanden van Paracord later een fashion statement geworden. Paracord is tijdloos, onverwoestbaar en heeft een breekkracht van 250 kg. Het is dan ook uitermate geschikt voor hondenhalsbanden en is bovendien verkrijgbaar in allerlei kleuren.

De halsband is wasbaar op 30 graden in de wasmachine. Om de wasmachine niet te beschadigen is het verstandig om een stevig zakje of kussensloop eromheen te doen.

Prijzen

De prijs van een unieke en stoere Lena Creaties hondenhalsband van Paracord is afhankelijk van de halsmaat van jouw hond. Hiernaast vind je een overzicht van de maten en kosten per halsband. Prijzen zijn inclusief BTW maar exclusief verzendkosten van € 6,95 in Nederland.

Maat hals Prijs halsband
25 – 30 cm €  35,00
30 – 35 cm €  40,00
35 – 40 cm €  45,00
40 – 45 cm €  50,00
45 – 50 cm €  55,00
50 – 55 cm €  60,00
55 – 60 cm €  65,00
> 60 cm €  70,00