Lena Creaties

Jouw hond is toch ook de leukste en meest bijzondere hond van de wereld? Je geeft hem liefde en aandacht, de beste voeding en geniet samen van lange wandelingen. Natuurlijk verdient hij ook een fijne halsband. Lena Creaties maakt unieke, handgemaakte halsbanden om jouw hond nog mooier te maken. Stuk voor stuk even kleurrijk en origineel, net als jouw hond.

Vrouw met een missie

Ik ben Marleen Slings uit Rhenen, baasje van Thom en ondernemer met een liefde voor honden. Vanuit een creatief idee ontstond mijn eigen bedrijf: Lena Creaties. Ik maak unieke en stoere hondenhalsbanden op maat van Paracord. Het is mijn missie om ook jouw hond er extra mooi te laten uitzien met een originele halsband van Lena Creaties. Omdat iedere hond het beste verdient.

Lena Creaties steunt goed doel

Ik ben begaan met het welzijn van dieren en gun alle honden en andere dieren een goed leven. Daarom steun ik de Stichting Dutch for Strays, een mooi project dat zich met hart en ziel inzet om het zwerfhondenprobeem in Roemenië en Servië te bestrijden en honden een nieuwe toekomst te geven. Dat ik maandelijks een bepaald bedrag aan deze Stichting doneer is geen toeval. Mijn lieve Thom komt uit Roemenië en ik ben dankbaar dat ik hem via Dutch for Strays heb mogen adopteren.

Wil jij de Stichting Dutch for Strays ook steunen?
Doneer dan via hun website dutchforstrays.com.